BVOD – beurs voor ondernemend duiven


Afgelopen vrijdag stonden wij op de BVOD (beurs voor ondernemend duiven) aangezien ik zelf al jaren in Duiven woon vond ik dat ik daar niet kon ontbreken en heb mij als eerste aangemeld. Op de beurs heb ik weer veel leuke en interessante mensen gesproken, zo sta je te praten met de een en dan weer even met een ander. Zo’n beurs is laagdrempelig en je komt gemakkelijk in contact met ondernemers en andere ondernemende en creatieve mensen. Het primaire doel van de beurs is het leggen van nieuwe contacten en het in korte tijd spreken van veel bekende. Er was een mooie plaats bij de ingang voor mij gereserveerd. Geluk sta je nooit alleen op een beurs, Sander Foekema stond op de stand (van N.T.S.) naast mij en maakt voor de foto van mij op de stand. Zo hebben wij iets om op terug te kijken.