De winkel binnen lopen met Google Street View


Google Street View wie kent het niet. De mogelijkheid om door de straten te wandelen alsof je er zelf rondloopt. Deze mogelijkheid is er ook voor winkels.

Hiermee leid je de klanten door je winkel. Je hebt wat te bieden. Je bent trots op het aanbod en je winkel,  dan is het ook iets voor jou als je wilt dat meer klanten je weten te vinden.
Het is daarmee geen verrassing dat Suitable, een zeer service gerichte keten van herenkledingwinkels er voor gekozen heeft. Ze kozen er voor om alle 12 winkels te voorzien van Google Street View. Nu zijn de winkels direct zichtbaar in Google Zoeken, Google Maps en via hun eigen website. Het is een krachtig marketingmiddel die de winkelbelevenis ook online interessanter maakt.

Je heb misschien geen twaalf maar een winkel, is dat interessant voor jou? Ja zeker ook wanneer je een winkel of een salon hebt is dit een hele interessante ontwikkeling waarvan je kunt profiteren. Je maakt je hiermee beter zichtbaar in Google en sluit aan op de klantbehoefte om te zien wat je te bieden hebt.

Wanneer je net als Suitable beter zichtbaar wilt zijn in Google, wilt opvallen in Google Maps of een mooie virtuele tour op je eigen website wil laten zien. Laat het dan even weten want ik help ik je graag om zo meer klanten te bereiken.

Walter Verwaal, Google vertrouwde fotograaf