Ontbijten in de fotostudio


Liemers Inspiratie Ontbijt te gast in de studio

Vrijdag ochtend was het zover. De koffie en de verse broodjes stonden klaar voor de leden en de gasten van het Liemers Inspiratie Ontbijt. Terwijl de geur van verse koffie en warme broodjes zich verspreid door de studio kwamen de eerste ondernemers binnen druppelen. Enige momenten laten gonst het er van de gezellige gesprekken. Even later zit iedereen aan het ontbijt en stelt zich voor tijdens een 60 seconden pitst. Een korte boodschap met waar zijn of haar onderneming goed in is en de toegevoegde waarde die ze leveren. Nadat de laatste pitch was het mijn beurt. Ik kreeg voor de gelegenheid zelfs 15 minuten om te vertellen en natuurlijk te laten zien wat voor fotograaf ik ben en nog belangrijker de soort foto’s die ik maak. Vol passie sprak ik over de portretfoto’s die ik maak en reclamefoto die gebruikt worden op websites en in drukwerk. Leuk om de reactie te horen en vragen die gesteld worden na aanleiding van de presentatie en mijn manier van werken. Erg inspirerend en leuk zo’n grote groep ondernemers in de fotostudio.