Google Hotel Finder


Google Street-View-vertrouwde-fotograaf-ArnhemMet Google Hotel Finder wordt uw hotel in Google gepresenteerd. De klanten kunnen eenvoudig rondkijken in de verschillende soorten kamers, de bar, het restaurant, de vergaderruimtes en in het zwembad. De klanten kunen eenvoudig informatie inwinnen, prijsvergelijken en hun verblijf boeken.
Een eerste klas presentatie van uw hotel, direct waar de klant van vandaag zoekt, in Google Hotel Finder
Met de overzichtelijke interface van Google Hotel Finder en de Google 360° foto’s van Google Street View wandelen uw klanten virtueel binnen om hun verblijf in uw hotel te boeken.
U geeft klanten een locatiebelevenis op afstand met de mogelijkheid om snel te boeken!

Google Hotel Finder

Binnenkijken via Google Zoek

Google Hotel Finder zoeken

Google Maps

Google Maps Hotel Finder

En er is meer:

Zowel de virtuele tour als de stilstaande bedrijfsfoto’s, kunnen ook voor andere toepassing gebruikt worden. De virtuele tour kan uw eigen website of op uw Facebook pagina worden geplaatst. De stilstaande bedrijfsfoto’s, van de diverse locaties van uw hotel worden in hoge resolutie beschikbaar gesteld. Wanneer ook u de linkjes naar een specifieke hotelkamer of vergaderzaal in de reactie op de aanvraagt per email opneemt neemt de verkoopkans sterk toe. Door deze linkjes op te nemen in de email wordt de klant direct naar de 360° foto’s van die kamer geleid. Hierdoor kan de klant letterlijk rondkijken in de kamer.

Google Hotel Finder, wat krijgt u
Naast de 360° foto’s worden er ook stilstaande foto’s gemaakt van de hotelkamers en andere belangrijke vertrekken. Deze foto’s maken wij samen met u. De 360° foto’s en de overige stilstaande foto’s worden door ons online geplaatst zodat u er geen omkijken naar heeft.

Dubbel voordeel: naast dat de 360° foto’s en overige stilstaande foto’s op uw Google bedrijfspagina (Google+ Lokaal) te zien helpen wij u de 360° foto’s ook op uw eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang u een stukje code die u eenvoudig naar uw website kunt kopiëren.
Met ‘Google Zoeken’ zoals iedereen dat elke dag doet, op zoek naar producten, diensten en bedrijven. Komen klanten uit op de Google bedrijfspagina , de klant ziet wat u te bieden heeft doordat ze virtueel door uw hotel kunnen lopen dit mede dankzij de interactieve Google 360° foto’s.

Waar gaat de virtuele tour de aandacht trekken?
De virtuele tour door uw onderneming verzorgt de online locatie belevenis:

• in Google ‘Zoeken’

• in Google ‘Maps’

• op Google+ ‘Lokaal’ bedrijfspagina

• op uw website

• op uw zakelijke Facebook pagina

• de informatie email naar de klant

Binnen Fotic is Walter Verwaal de Google Street View vertrouwde fotograaf hierdoor mag hij de Google Hotel Finder foto’s voor u verzorgen.
Klik en sleep met uw muis op de onderstaande afbeelding

Hotelkamer

Hotelkamer

Restaurant

Vergaderzaal – Feestzaal

Hotelserre

Zwembad