Google Street View


Google Street-View-vertrouwde-fotograaf-ArnhemGoogle Street View
Uw showroom, winkel, hotel, restaurant, café en vele andere soorten bedrijven worden veel beter zichtbaar dan ooit te voren. Door uw klanten te laten zien wat u in huis heeft, weet iedereen dat ze bij u aan het juiste adres zijn voor de mooiste producten, de beste verwennerij en de mooiste entourage. Met de Google 360° foto’s van Google Street View wandelen uw klanten niet alleen door de winkelstraat maar ook virtueel uw bedrijf binnen.

U geeft klanten een locatiebelevenis op afstand!

Deze klantbelevenis wordt gerealiseerd met Google 360° foto’s uit het Google Street View pakket

Google Street View pakket, wat krijgt u
Naast de 360° foto’s worden er ook stilstaande foto’s gemaakt van de mooiste details in de winkel, , bedrijfspand of showroom. Deze foto’s maken wij samen met u. De 360° foto’s en de overige stilstaande foto’s worden door ons online geplaatst zodat u er geen omkijken naar heeft.

Dubbel voordeel: naast dat de 360° foto’s in Google Maps te zien zijn helpen wij u de 360° foto’s ook op uw eigen website te zetten. Hiervoor ontvang u een stukje code die u eenvoudig naar uw website kunt kopiëren dit is allemaal heel eenvoudig.
Met ‘Google Zoeken’ zoals iedereen dat elke dag doet, op zoek naar producten, diensten en bedrijven. De klant ziet wat u te bieden heeft doordat ze virtueel door uw onderneming kunnen lopen dit mede dankzij de interactieve Google 360° foto’s.

Waar gaat de virtuele tour de aandacht trekken?
De virtuele tour door uw onderneming verzorgt de online locatie belevenis:
• in Google ‘Maps’
• op uw website
• op uw zakelijke Facebook pagina

Binnen Fotic is Walter Verwaal de Google vertrouwde fotograaf / Google Trusted Photographer hierdoor mag hij de Google Street View foto’s voor u verzorgen.

Walter Verwaal heeft de titel “Toppresteerder” door Google ontvangen voor zijn bijdrage aan het Google Street View project

Voorbeeld, de virtuele tour bekend van Google Street View, Klik en sleep met uw muis op de onderstaande afbeelding

Virtuele tour zichtbaar in Google ‘Maps’
13-Google-plus-HB-Care-collage-Google-Maps-3

Google Street View was eerder bekend onder de naam: Google Maps Business View