Fotograaf Doetinchem


bestelknop

 

Vind de fotograaf in regio Arnhem die past bij jou

reclamefoto van medische camera

Reclamefoto’s

Je wilt een product of dienst onder de aandacht brengen.  Dan heb je foto’s nodig die de toegevoegde waarde laten zien, de mogelijkheden doen ervaren en te laten zien dat het product er is en de dienst bestaat. We bieden deze zakelijke fotografie aan op jouw locatie en in onze studio. De fotostudio waar dat kan staat in Duiven op een paar kilometer van Arnhem.

Afhankelijk van de wensen en eisen die je stelt aan het eindproduct. Wordt er gekozen om de foto’s te maken in onze fotostudio waar belichtingen en styling nog verder geoptimaliseerd kan worden dan op locatie.

Zijn producten of aangeboden dienste, locatiespecifiek dan richten we een tijdelijke studio in op locatie. Om het maximale uit de presentatie van het product of diesverlening te halen waar jouw klant zich in herkend..

Ik wil voorbeelden van reclamefoto’s zien

portretfoto laboratorium circulaire economie PET

Locatieportret?

Wanneer je wilt laten zien dat meneer X zijn expertise in een bepaald vakgebied bevindt. Ligt het voor de hand dit in het beeld te betrekken door het onderdeel van de foto te maken. Een locatieportret is hier een voorbeeld van waarbij de juiste uitlichting van de meneer X bijdraagt aan de kracht van de foto. Wanneer je geen styling, nog aanvullende verlicht wenst is er spraken van bedrijfsfotografie, de light variant 🙂 .

Ik wil voorbeelden van locatieportretten zien

Profielfoto’s?

Het verschil tussen zo maar een foto en een portretfoto gemaakt in de fotostudio van Walter Verwaal? Het zijn veel kleine dingen zoals visagie en (haar)styling, de juiste aanwijzingen krijgen om makkelijk te kunnen poseren in een natuurlijke pose. Denk aan stijladvies, op het vlak van kleurgebruik in kleding, achtergronden en accessoires

Ik wil voorbeelden van profielfoto’s zien

zelfportret Walter Verwaal
zelfportret Walter Verwaal

Hoe verloopt zo’n fotosessie?

Om je te laten zien hoe jouw fotoshoot eruit kan zien hebben we een achter de schermen video gemaakt tijdens een van onze fotoshoots.

Laat mij de achter de schermen video zien

Quote:

“Tranen over m’n wangen bij het bewonderen van de foto’s.
Hoe mijn kracht en kwetsbaarheid tegelijkertijd in een foto is gevangen, dat heeft me echt geraakt. Ze laten zien wie ik ben, wat ik doorgemaakt heb én hoe sterk ik me voel op dit moment.”
Elke

bestelknop