Moederdag cadeau


Moederdag, die vier ik met jou!

moederdag moederdagkado moederdagcadeau, moederdagtips

Het perfecte Moederdag cadeau, een moeder – dochter fotosessie inclusief haarstyling en make-upstyling. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen gaat het poseren als vanzelf. Het belooft een gezellige dag te worden met mooie foto’s als resultaat. Boek een fotosessie voor de foto’s waar je altijd trots op zult zijn.

Samen vieren we jullie band. Dit jaar is het moederdagcadeau er een voor jullie samen. Samen in de watten gelegd worden, samen in jullie mooiste outfit, een moment om nooit te vergeten.

Het draait allemaal om jullie. Na een hartelijk ontvangst praten we rustig aan de koffietafel over de kleding die is meegebracht. Samen komen we tot mooiste combinaties tussen jullie en  jullie, jouw kleding, de gewenste uitstraling, achtergronden en de stijl van de foto’s die we gaan maken.

De eerste keuzes zijn gemaakt en het is tijd om in de watten gelegd te worden. De visagiste en haarstyliste gaat goed voor jullie zorgen. Zij maakt jullie nog mooier. Nu is het tijd voor het maken van de eerste foto’s. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen gaat poseren als vanzelf en voel je je snel op je gemak in je rol als model.

Of je alleen, met je moeder, je dochter  of met je beste vriendin op de foto wilt, we maken er een leuke dag van.

Het is geweldig om je te zien stralen als je trots naar je foto’s kijkt. Het fantastische gevoel dat we deze foto’s samen hebben gemaakt maakt dat ik alle tijd neem en aandacht geef die nodig is voor dat resultaat. Alle tijd om uit te leggen, om te overleggen, om tot rust te komen want zo krijg je de foto’s waar je nog vele jaren met plezier naar kijkt. Portretfoto’s om te gebruiken, om te bewaren, om te laten zien wie je bent en voor straks om met trots te vertellen: kijk dat zijn wij op die foto’s.

Als alle foto’s zijn gemaakt, maken we een nieuwe afspraak. onthulling portretfoto'sCirca twee weken na de fotosessie heet ik je wederom welkom in de studio. Voor, waarschijnlijk, het leukste gedeelte, de onthulling van jouw foto’s. Op dit moment kies je de foto’s uit die je het mooist vindt.

Met hoeveel foto’s je naar huis gaat is aan jou.

Hoe willen jullie gefotografeerd worden?

 

klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak