over Fotic – Walter Verwaal


Zelfportret - Walter Verwaal
Zelfportret – Walter Verwaal

De oprichter en fotograaf van Fotic is Walter Verwaal
Na aan de fotovakschool te zijn afgestudeerd als vakfotograaf met studierichting reclamefotografie volgde al snel de oprichting van Fotic. Nu is hij vakfotograaf in hart en nieren, reclamemaker, echtgenoot, hondenliefhebber, coproducent, mensen-mens, gefascineerd door licht en bij uitstek door mensen.

Als fotograaf maakt hij foto’s voor reclamedoeleinden.

De reclamebeelden bestaan uit bijzondere portretfoto’s en foto’s met de verbeelding van dienstverlening. De foto’s worden op locatie of in de fotostudio gemaakt met behulp van flitslicht. Dit licht zorgt voor de kwaliteit, stijl en uitstraling die kenmerkend is voor de foto’s van Walter Verwaal en Fotic.

Samengevat bestaat het werk uit het maken van reclamefoto’s, portretfoto’s en 360 gradenfoto’s. Heel Nederland is zijn studio afhankelijk van de gewenste foto’s wordt er een binnen- of buitenstudio ingericht voor het maken van reclame- en portretfoto’s. Veel van de reclamefoto’s worden op locatie gemaakt en hebben altijd het doel om reclame te zijn voor onze opdrachtgevers en hun klanten. De portretfoto’s worden in de studio gemaakt voor het maximale resultaat en de rust die deze locatie met zich meebrengt.

Uw wensen, het licht, de locatie en de vakkennis van fotografie komen samen in uw foto’s. Hierdoor worden de foto’s reclame voor u, uw organisatie, dienstverlening en producten. Alle mensen en vele producten zijn uniek en dat moet zichtbaar zijn in de foto. Als u bijzonder bent dan moet uw foto dat ook zijn.

De stijl van fotografie is te omschrijven als helder, licht, scherp en ach…… kijkt u vooral zelf even rond in het online portfolio

Wil nog meer voorbeelden van portretfoto’s zien kijken dan ook eens op www.walterverwaal.nl