Portret Exclusief, alles draait om jou


Een dag helemaal in het teken van jou!

Het draait allemaal om jou. Het is een dag als geen andere omdat deze helemaal in het teken staat van jou. Na een hartelijk ontvangst praten we rustig aan de koffietafel over de kleding die je hebt meegebracht. Samen komen we tot mooiste combinaties tussen jou, jouw kleding, de gewenste uitstraling, achtergronden en de stijl van de foto’s die we gaan maken.

De eerste keuzes zijn gemaakt en het is tijd voor jou om in de watten gelegd te worden. De visagiste en haarstyliste zorgt goed voor jou. Zij maakt je nog mooier dan je al bent. Nu is het tijd voor het maken van de eerste foto’s. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen gaat poseren als vanzelf en voel je je snel op je gemak in je rol als model.

Of je alleen, met je beste vriendin of familie op de foto wilt, we maken er een leuke dag van.

Het is geweldig om jou te zien stralen als je trots naar je foto’s kijkt. Het fantastische gevoel dat we deze foto’s samen hebben gemaakt maakt dat ik alle tijd neem en aandacht geef die nodig is voor dat resultaat. Alle tijd om uit te leggen, om te overleggen, om tot rust te komen want zo krijg je de foto’s waar je nog vele jaren met plezier naar kijkt. Portretfoto’s om te gebruiken, om te bewaren, om te laten zien wie je bent en voor straks om met trots te vertellen: kijk dat ben ik op die foto’s.

Als alle foto’s zijn gemaakt, maken we een nieuwe afspraak. onthulling portretfoto'sCirca twee weken na de fotosessie heet ik je wederom welkom in de studio. Voor, waarschijnlijk, het leukste gedeelte, de onthulling van jouw foto’s. Op dit moment kies je de foto’s uit die je het mooist vindt.

Met hoeveel foto’s jij naar huis gaat is aan jou.

Hoe wil jij gefotografeerd worden?

 

klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak