voorbeelden RSD de liemers


Google Street-View-vertrouwde-fotograaf-ArnhemGoogle Street View
Bedrijven en overheidsinstellingen, restaurants, cafés en vele andere soorten bedrijven worden veel beter zichtbaar dan ooit te voren. Door uw klanten te laten zien wat u in huis heeft, weet iedereen dat ze bij u aan het juiste adres zijn, wat drempel verlagend werk bij een eerste contact. Met de Google 360° foto’s van Google Street View wandelen uw relaties niet alleen door de straat maar ook virtueel bij uw binnen.

U geeft uw relaties een locatiebelevenis op afstand!

Deze klantbelevenis wordt gerealiseerd met Google 360° foto’s uit het Google Street View pakket

Google Street View pakket, wat krijgt u
Dubbel voordeel: naast dat de 360° foto’s in Google Maps te zien zijn helpen wij u de 360° foto’s ook op uw eigen website te zetten. Hiervoor ontvang u een stukje code die u eenvoudig naar uw website kunt kopiëren dit is heel eenvoudig.
Met ‘Google Zoeken’ zoals iedereen dat elke dag doet, op zoek naar producten, diensten en bedrijven. De klant ziet wat u te bieden heeft doordat ze virtueel door uw locatie kunnen lopen dit mede dankzij de interactieve Google 360° foto’s.

Waar gaat de virtuele tour de aandacht trekken?
De virtuele tour door uw onderneming verzorgt de online locatie belevenis:
• in Google ‘Maps’
• op uw website

Binnen Fotic is Walter Verwaal de Google vertrouwde fotograaf / Google Trusted Photographer hierdoor mag hij de Google Street View foto’s voor u verzorgen.

Walter Verwaal heeft de titel “Toppresteerder” door Google ontvangen voor zijn bijdrage aan het Google Street View project

Klik op de onderstaande foto’s om naar deze locaties te gaan via de virtuele tour bekend van Google Street View, Na dat het voorbeeld is geopend klikt en sleept u met uw muis op de onderstaande afbeelding, fijne virtuele wandeling

Funktionaal Fitness
Funktionaal Fitness

 

Burgers' Zoo
Burgers’ Zoo

 

Theater Lampegiet
Theater Lampegiet